IJskar Huren

IJsbakfiets

De ijsbak fiets is ideaal voor kleine feesten en partijen zoals bruiloften, buurfeesten en BBQ. De capaciteit bedraagt maximaal 250 bolletjes en er is een variatie mogelijk van 3 tot 6 smaken.

IJsbrommer
De ijsbakbrommer is geschikt voor grotere evenementen en bedrijfspartijen. Zoals kleine festivals, wielerrondes, avond vierdaagse, braderieën maar zeker ook bedrijfsmatig.

Opening van een nieuwe vestiging? Promotiedagen voor uw bedrijf? Garage sale, of als een verrassing voor uw medewerkers? Noem het maar op, alles is mogelijk en vooral heel erg leuk!

De capaciteit bedraagt tussen de 250 en 1000 bolletjes en er is een variatie mogelijk van 4 tot 8 smaken.

IJsvritrine

De ijsvritrine is uitermate geschikt voor grote evenement en/of grote bedrijfsfeesten. Een echte ijsvitrine op locatie, het ijs mooi uitgestald in luxe opgemaakte bakken. Zitzakken, parasols, palmbomen of echt zand, uitgebreid met een promotieteam? U bedenkt het, wij verzorgen het!

Vrijblijvende offerte? Bijzondere verzoeken­? Leuke ideeën? Geen enkel probleem voor De IJscoman! Neem vrijblijvend contact met op.

In overleg is alles mogelijk en dit tegen een relatief laag all-in tarief. U huurt een ijskar vanaf 200 ijsjes voor slecht €1,25 per ijsje, inclusief personeel, vervoer, eindschoonmaak etc.