Wat doen wij?

Catering & festivals

 

Naast de verhuur van de ijskarren heeft de IJscoman jaren lange ervaring met IJs catering op georganiseerde bedrijf evenementen! In samenwerking met de cateraar verzorg De IJscoman een uniek toetje bij u op locatie voor u bedrijf feest. De IJscoman neemt u al het werk uithanden, zorg voor een beleving en stelt u in staat ruime marges te kunnen door factureren naar uw klant!

Daarnaast heeft De ijscoman jaren lange ervaring met Festival catering. De IJscoman zorg voor een juist aantal  ijskarren en een gepersonaliseerd ijs assortiment voor uw publiek. Dit kan al va 1000 bezoeker. Naast geen zorgen en een beleving voor uw publiek of klanten betaald de ijscoman hiervoor een ruime vergoeding aan u!

Festivals waar wij waren te vinden; Oranje Bitter, Bizar Bazar, Leids jazz festival, Wereld havend dagen,  Oudehaven festival, Wereld van de Witter de With, Duizel, Ketels aan de Kade, welkom thuis straattheaterfestival, kid dynamite jazz festival, Dutch Cycling Festival, Rasta Plas, Ronden van Rotterdam Noord, liskids festival

 

 Onze klanten